Stap Web
Image default
Business / Employment

Werken aan jezelf door het volgen van loopbaanbegeleiding

Loop je vast in je loopbaan? Of wil je wel eens een keer werk gaan doen waaruit je ook energie krijgt in plaats van dat het je alleen maar kost? En hoe weet je dat je dit keer de keuze maakt die bij je past en hoe kun je daarop vertrouwen? Hoe kom je van je belemmerende overtuigingen af om meer zicht op je talenten te krijgen? En hoe krijg je uiteindelijk die felbegeerde baan? Hoe ‘verkoop’ je jezelf goed en waar haal je de zekerheid vandaan om in jezelf te geloven? Dat zijn nogal pittige vragen. Gelukkig is het mogelijk daar onder begeleiding antwoorden op te vinden. Hoe pak je dit aan? Loopbaanbegeleiding biedt antwoord op al jouw vragen.

Je loopbaan is onlosmakelijk gekoppeld aan je levensloop

Bij loopbaanbegeleiding komt altijd de essentie boven tafel. Soms lijk je een simpele loopbaanvraag te hebben maar altijd blijkt dat er een grotere vraag onder ligt. Je gaat dus diepgravend te werk. En dat is goed want je wilt een echte verandering. Hoe echter jij bent des te interessanter je voor een werkgever of opdrachtgever wordt. Dat betekent dat er werk aan de winkel is. Ga dit serieus aan en doe vooral het huiswerk dat je mee krijgt of de opdrachten. Je zal al snel merken dat het heel leuk is om te doen en alleen al van deze zoektocht word je blij. Ik durf dat te garanderen want zie het elke keer weer gebeuren.

Waar vind een mens goede loopbaanbegeleiding?

Er zijn natuurlijk veel loopbaanbegeleiders in Nederland en iedereen heeft zijn eigen aanpak. Als het goed is zoomt een coach goed in op jouw behoeften. Het is wel zaak dat jullie bij elkaar passen. Vraag daarom eerst een oriënterend gesprek aan. Bij Kompaszie bijvoorbeeld maken ze je het helemaal makkelijk. Daar kan je een gratis loopbaanconsult krijgen. Soms is dit ene gesprek al voldoende om verder te kunnen en soms lijkt het beter om er een traject aan vast te koppelen. Kompaszie staat voor maatwerk en deskundigheid. Neem gewoon eens contact met ze op!

https://kompaszie.com