Stap Web
Image default
Business / Employment

Entresolvloer prijs

Een entresolvloer is een vrijstaande etagevloerconstructie waardoor u uw beschikbare ruimte verdubbelt. Vaak wordt gedacht dat de entresolvloer prijs erg hoog is. Niets is minder waar. Vergelijkt u het met een verhuizing of verbouwing dan ziet u meteen dat deze oplossing vele malen goedkoper en aantrekkelijker is. Nolte helpt u graag bij de ideale inrichting van uw magazijn of bedrijfspand.

Een entresolvloer verdient zichzelf terug

De prijs van een entresolvloer is in zijn totaliteit beduidend lager dan een verbouwing of nieuwbouw. De totale prijs van een entresolvloer varieert. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Denk aan het soort materiaal dat voor de vloer gebruikt wordt. Ieder materiaal heeft een andere prijs. Bij Nolte bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Alle entresolvloeren beschikken over een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Ook de kolomafstanden spelen een rol bij de prijs van een entresolvloer. In theorie geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, des te voordeliger de entresolvloer. De investering van de entresolvloer heeft u binnen twee jaar al terug.

Bezoek de website

De entresolvloeren van Nolte bieden veel technische mogelijkheden. Dankzij de koudgewalste profielen is er minder verlichting nodig. Tevens realiseren ze kostenbesparing door het gebruik van de constructie als kabelgoot. U bespaart uw schadepost doordat de verlichting en sprinklers beschermd worden. Zoals u leest is een entresolvloer niet alleen in prijs, maar ook in toepassing zeer aantrekkelijk. De vloer kan volledig naar uw wens worden aangepast. Wilt u meer informatie over de entresolvloer kosten van Nolte? Neem eens een kijkje op de website.

https://www.entresolvloeren.nl