Stap Web
Image default
Business / Employment

Keuzes bij een borstvergroting

Een borstvergroting in Nederland wordt minder vaak gedaan dan in Amerika. Vaak zijn het de beroemdheden die onder het mes gaan omdat ze hierdoor vaker in de media komen. Bekende personen spelen in Amerika een veel grotere rol dan in Nederland. Hier lopen de bekende Nederlanders normaal over straat zonder dat ze teveel worden gestoord door fans of paparazzi. Bekende Nederlanders fietsen zelfs gewoon als ieder doorsnee persoon door heel Nederland.  

Om terug te komen op de borstvergrotingen: in Nederland worden er alsnog jaarlijks meer dan 6000 ingrepen gedaan. Dit klinkt misschien veel maar als je dit vergelijkt met Amerika is dit nog niks. Vrouwen die deze ingreep ondergaan hebben vaak onderontwikkelde borsten waar zij zich voor schamen. Het kan ook zijn dat de borsten na een zwangerschap slapper en kleiner zijn geworden. Het beeld dat wij van onszelf hebben is bepalend voor de manier waarop wij door het leven gaan. Toch moet je ondanks alle onzekerheden niet een borstvergroting ondergaan om de wensen van je wederhelft of de omgeving te vervullen. Het is namelijk niet de enige oplossing tegen sociale problemen. Onzekerheid begint altijd bij jezelf.  

Voordat je aan een de ingreep van een borstvergroting begint is het belangrijk om dit eerst te overleggen met een plastisch chirurg. Je bespreekt hier de grootte van de prothese die bij je lichaam past. Het is belangrijk dat je voor een natuurlijk resultaat gaat wat perfect past bij het postuur die je hebt. Verder wordt er besproken waar de littekens worden geplaatst. Het blijft alsnog een operatie en blijvende littekens zal je sowieso krijgen. Meestal wordt er bij de tepel gesneden waardoor de kleur van de littekens minder opvallen. Een borstvergroting is in de meeste gevallen een veilige en betrouwbare ingreep. Veel vrouwen zijn tevreden met het resultaat en lopen hierdoor zekerder over straat.   

http://faceland.nl/