Stap Web
Image default
Business / Employment

Zorgen voor een efficiënte en hardwerkende werknemers

Als bedrijfseigenaar is het voor u vanzelfsprekend dat alles zo efficiënt mogelijk moet gaan. Dit is natuurlijk erg logisch, want op deze manier weet u zeker dat de tijd zo goed mogelijk besteed wordt, het meeste rendement gehaald wordt en de kosten die gemaakt worden in verhouding tot wat het oplevert zo laag mogelijk zijn.

Terwijl dit voor u als bedrijfseigenaar misschien vanzelfsprekend is, is dit voor een klein deel van de werknemers helaas niet altijd geval. Zij hebben soms niet een even groot hart voor de zaak als u heeft, en hebben daarnaast vaak een vast loon, waarbij het voor hen niet direct uitmaakt of het bedrijf op z’n best presteert: het salaris hangt hier immers niet van af.

Als u ervan overtuigd bent dat bepaalde werknemers tijdens werktijd het wel héél rustig aan doen zit u vaak met een dilemma: aan de ene kant weet u het vaak niet zeker omdat u niet constant aanwezig bent en uw vermoedens dus lastig op feiten te baseren zijn, en aan de andere kant wilt u uw werknemers ook niet onjuist bejegenen. Dit zou de vertrouwensband namelijk ernstig beschadigen.

Een GPS Tracker van mygpstracker.nl biedt dan wellicht uitkomst. Wellicht dat wellicht overkomt als een drastische maatregel, brengt het ook veel voordelen met zich mee, naast het vermogen om uw werknemer op een afstandje in de gaten te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook in de gaten houden waar werknemers op dat moment mee bezig zijn waardoor u niet in twijfel blijft of een telefoontje moet plegen wat ten kosten gaat van uw kostbare tijd.

Daarnaast moet u er ook niet van uitgaan dat men altijd in de hoogste versnelling zal werken: uzelf heeft waarschijnlijk ook last van dagen waarop het allemaal niet zo snel gaat en de werkzaamheden niet zo gaan zoals u zou willen!

http://www.mygpstracker.nl/